Natura

Augmenta la taxa de reciclatge durant el 2005

La taxa de reciclatge al municipi de Benissa ha arribat a un 10, 7% segons es desprèn del balanç de residus del passat any 2005. Aquesta xifra representa un 1, 3% més que l’exercici anterior, el que ha permés baixar la taxa de recollida de fem orgànic en el mateix percentatge, rebaixant així mateix els costos.

Dins de la recollida selectiva de residus, destaca l’augment de reciclatge de paper i cartró, seguit del vidre, envasos i tèxtils. Segons ha comentat la Regidora de serveis, Josefina Ivars, aquesta és una molt bona notícia que ens dóna a entendre que la conscienciació dels veïns de Benissa en el tema del reciclatge va cada vegada en augment.

D’altra banda, l’edil ha volgut destacar que en les últimes setmanes s’han repartit uns 3.000 calendaris entre els veïns del municipi en els quals es recorda que l’ecoparc realitza la recollida de mobles, neveres, matalassos, etc. La novetat és que ja no hi ha dia groc (un dia a la setmana en què es realitzava la recollida), sinó que els operaris de l’ajuntament realitzaran la recollida qualsevol dia, avisant amb antelació al telèfon 965733597.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?