Natura

Aquesta nit es presenta el tram de “El Camí” entre Benissa i Xaló

Aquesta nit a les 20.30 tindrà lloc en la Seu Universitària de Benissa la presentació del tram Benissa-Xaló de la ruta anomenada “El Camí”. Es tracta d’una ruta paisatgística, cultural, històrica i espiritual que discorre pels Països Catalans i que a la comarca de la Marina Alta toca els pobles de Dénia, Xàbia, Gata, Benissa, Senija, Llíber i Xaló.

La ruta preveu incorporar els allotjaments existents de diversos tipus en cada etapa, una guia explicativa dels valors de cada lloc, guies locals i comarcals i un carnet de caminant per a obtindre beneficis en els serveis i arreplegar el segell dels llocs per on passa.

A la presentació assistiran la regidora de Turisme, Raquel Soliveres, el coordinador del Camí al País Valencià, Ramón Martí i el president del Grup de Muntanya Margalló, Miguel Ángel Soliveres.

A més, aquest dissabte dia 13 de gener s’ha organitzat un eixida per a recórrer el tram del camí que va de Benissa a Xaló. Els interessats han d’acudir a les 9.00 a la font de la Plaça Rei Jaume I (enfront de l’Església). La durada prevista d’aquesta excursió és de 3 hores i es recomana dur menjar, beguda i calçat còmode.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?