General

Xerrades per a commemorar els 30 anys de democràcia

El passat mes d’abril es van complir 30 anys de les primeres eleccions democràtiques municipals amb l’aprovació en referèndum de la Carta Magna al desembre de 1978. Amb la voluntat de celebrar aquest aniversari, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa organitzarà dues activitats relacionades amb les primeres eleccions i les primeres regidories a aquest poble.

Amb aquest motiu, s’ha programat per al divendres 15 de maig a les 20.00 al saló de plens de l’Ajuntament, la xerrada-debat “3 d’abril de 1979: primeres eleccions democràtiques després de la Segona República”, amb la participació de José Tent Berenguer (PSOE), José Nave Femenía (UCD) i Pere Cabrera Sendra (GIB). Per altra banda, el divendres 22 de maig a les 20.00, també al saló de plens, tindrà lloc la xerrada-debat “Dona i política”, amb les primeres regidores democràtiques de Benissa, Virtudes Baidal (PSOE), Maruja Cervera (AP) i Lola Orihuel (Independents).

La intenció d’aquesta programació és commemorar l’exercici del sufragi universal, lliure i directe i donar l’oportunitat a aquelles persones que van formar part d’aquest Ajuntament de contar les seues experiències en un acte públic i en el qual els assistents puguen participar activament.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?