General

Una oportunitat excel·lent per als joves i els empresaris de Benissa: Projecte Eurodisea

Xerrada
Xerrada

Una espècie d’Erasmus però per a joves que desitgen realitzar pràctiques professionals i a més ben remunerades. Benissa ja forma part del Projecte Eurodisea, i en aquest cas, el dijous que ve, dia 29 de juny, a les 11.00 h, es realitzarà una jornada informativa per a conèixer els detalls de com realitzar pràctiques professionals si eres una persona jove, o d’acollir gent jove qualificada procedent d’altres països europeus si eres empresària o empresari. La xarrada s’impartirà al Centre d’Excel·lència de Benissa, situat darrere de CREAMA.

Aquesta jornada està dirigida tant als joves com als empresaris locals. Als joves perquè se’ls ofereix la possibilitat que realitzen pràctiques professionals en empreses d’una regió europea i els permet perfeccionar una llengua. D’altra banda, les empreses poden contractar joves europeus per a la realització de pràctiques professionals durant un període de 2 a 5 mesos. Aquestes contractacions comptaran amb una subvenció del Fons Social Europeu.

Aquesta jornada serà impartida pels Tècnics del Servei del Fons Social Europeu i Cooperació Territorial Europea de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic encarregats de la gestió d’aquest projecte a la Comunitat Valenciana.

Des de l’Ajuntament de Benissa i l’agència CREAMA-Benissa es convida tant als joves com als empresaris locals i comarcals a que assistisquen a aquesta jornada informativa per a conèixer de primera mà l’interessant projecte europeu Eurodisea.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?