General

Una estrela Michelin il·lumina el restaurant Casa Bernardi de Benissa

L'equip de Casa Bernardi

Una estrela Michelin il·lumina des d’aquest dimarts el restaurant Casa Bernardi de Benissa. Una estrela aconseguida en la gala de la Guia Michelin celebrada a Barcelona.

Ferdinando Bernardi i el seu equip traslladen la tradició i els sabors italians a Benissa, el privilegiat racó del Mediterrani alacantí. Allí, gràcies als agricultors i pescadors amb els quals treballen, gaudeixen de plats de cuina italiana creats amb producte local.

Nascut a Rímini (Emília-Romanya, Itàlia), Bernardi porta la gastronomia en la sang: es va criar a la cuina del restaurant de son pare, La Tramontana. Bernardi ha col·laborat en projectes internacionals com el restaurant Julie’s, a Londres; amb el xef napolità Agostino Esposito a Lió; amb el Xef Davy Tissot, a l’Escola de Direcció, Restauració i Art Culinari de l’Institut Paul Bocuse; com a consultor del restaurant Pane Caldo, a Chicago; i del Moonshadows (Malibú, Los Angeles, Califòrnia); i, més recentment, ha dirigit l’obertura d’Oliver’s Osteria a Laguna Beach, Califòrnia.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?