General

El cuiner Joël Robuchon tasta el menjar de Benissa

Robuchon, al centre, amb els seus amics i els propietaris de la Tasca Trenco de Benissa
Robuchon amb els amics i els propietaris de la Tasca Trenco

El famós cuiner francés Joël Robuchon ha estat a Benissa. El reconegut xef va triar el Restaurant Tasca Trenco per a esmorzar amb els seus amics i provar els sabors mediterranis elaborats per la jove Amanda Trenco. A aquesta reunió no va faltar la mà dreta del reconegut cuiner, el cap de cuina del seu restaurant de Tòquio.

Joël Robuchon és el xef que més estrelles Michelín posseeix. En total, els seus restaurants sumen la xifra de 25 estrelles. De fet, el cuiner és propietari d’una cadena, amb restaurants repartits per tot el món, des de París a Hong Kong, passant per Londres, Nova York, Las Vegas i Tòquio.

Entre els plats que Robuchon va tastar a Benissa estaven la “torrada de pebrera caramel·litzada” i “els ous escumats farcits d’eriçons”. El xef va considerar el menú com una autèntica delícia i, entre riures, va assenyalar que “m’enduré la recepta als meus restaurants per donar-ho a conèixer entre els meus comensals”.

Robuchon no oblidarà aquest esmorzar en el qual es van fusionar els sabors tradicionals benissers amb la cuina moderna. Tampoc ho farà la jove Amanda Trenco, ja que va cuinar per a un dels seus ídols culinaris.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?