General

Una actuació que fins i tot afecta la salut

En el comunicat enviat per l’associació Abusos Urbanístics No (AUN) s’adverteix que “l’agressiva postura de l’ajuntament està provocant seriosos problemes de salut als propietaris, que es veuen obligats a sufragar unes despeses d’urbanització que sobrepassen àmpliament els seus mitjans” i, a més, s’alerta que ” molts dels amos de superfícies, per manca de compensació a preus del mercat, no els serà possible trobar un allotjament alternatiu adequat mentre que els promotors estan fent-se rics gràcies als propietaris”.

En aquest sentit, aquest diari ha sabut de diversos casos de propietaris amb terrenys en la zona on es construirà la ronda nord de Benissa. Un d’ells, un veí d’avançada edat i molt vinculat al món de les lletres de la localitat haurà d’abonar una quantitat que s’apropa als 800.000 euros pels seus 26.592 metres quadrats de propietat. Aquest benissenc es troba en aquests moments en la Unitat de Vigilància Intensiva de l’hospital 9 d’Octubre de València afligit de problemes de cor que se li han agreujat els darrers mesos.

Així mateix, un altre dels propietaris amb terrenys i casa a la zona va contar a aquest diari que “la meua dona pateix fa un any aproximadament la síndrome de Castelló”. Es tracta d’una malaltia psicològicament reconeguda que duu als amos a una depressió que es representa amb apatia i desencantament per la llar pròpia i que duu, de vegades, “a haver d’abandonar la teua casa i deixar tot el que tens”, va afegir aquest veí.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?