General

Un PAI de Benissa protagonitza un reportatge de la TV alemanya

L’urbanisme de Benissa va serà conegut en breu, si segueix el ritme actual, a tot el món. Sobretot per la presència cada vegada més important d’Abusos Urbanístics No en els mitjans de comunicació europeus i en l’obstinació d’alguns propietaris perquè es conega el seu cas.

Així, ahir la primera cadena pública alemanya de televisió (ARD) va emetre un reportatge a les 13.15 hores en què aparegué la parella belga que ha de pagar 700.000 euros per costos d’urbanització per a conservar el seu habitatge per l’execució del Programa d’Actuació Integrada (PAI) de la Coma del Pou.

De fet, la pàgina web de la cadena televisiva conta com a avanç del reportatge que “està prevista -al País Valencià- la construcció de més d’un milió de nous xalets i apartaments al costat de la mar, i per això s’expropia a milers de propietaris de terrenys i xalets”.

Llavors se cita l’exemple del matrimoni de Bèlgica que anteriorment ja ha aparegut en Informe Setmanal, en la revista Interviú i fins i tot en el Financial Times. Diu el text que “Ara haurà de cedir 15.000 metres quadrats dels 30.000, sense rebre cap compensació. Al contrari: a sobre, haurà de pagar 700.000 euros de taxes”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?