General

Un grup de professionals australians visita Benissa amb el Rotary Internacional

Grup d'australians organitzat pel Rotary Internacional
Grup d'australians

Un grup de 5 australians, de la zona de Melbourne, han participat durant 4 setmanes en un programa d’Intercanvi d’estudis organitzat pel Rotary Internacional.

El grup australià ha estat compost per persones amb diferents disciplines professionals tals com una executiva del Govern, un gerent nacional de vendes, una biòloga i educadora mediambiental i una especialista en comunicació i gerent de relacions. Tots ells han estat acompanyats pel cap de grup, un empresari d’origen espanyol que dirigeix el seu propi negoci. L’objectiu d’aquest programa, dirigit a joves professionals de 25 a 40 anys, té com a finalitat realitzar contactes i intercanvis professionals amb persones de les mateixes disciplines però al país que es visita.

Durant aquestes quatre setmanes el grup ha estat visitant diferents províncies i ciutats d’Andalusia, Balears i el País Valencià. A més de les reunions mantingudes amb professionals també han pogut gaudir de la cultura, gastronomia, monuments i festes del nostre país.

Aquesta setmana, la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Benissa, els va acompanyar en un recorregut pel centre històric de Benissa i la Casa Museu Abargues per donar-los a conèixer l’oferta turística, històrica i monumental del municipi. Els visitants van ser rebuts per la tinent de batle, Josefina Ivars, que va saludar el grup encapçalat per la presidenta del Rotary Club Benissa-Teulada, Sra. Christina Brouwers Heck.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?