General

Trobada institucional amb el Vicepresident segon del Consell per a abordar el Pla General

El conseller Rubén Martinez Dalmau signa en el llibre d'honor de l'ajuntament
El conseller Rubén Martinez Dalmau signa en el llibre d’honor de l’ajuntament

Les relacions del govern local amb la resta d’institucions avancen de manera molt positiva per al municipi de Benissa. En aquesta ocasió ha sigut el número tres del Consell, màxim responsable del govern autonòmic en matèria d’habitatge i arquitectura bioclimàtica, el que ha passat pel despatx d’alcaldia per a tractar diferents qüestions sobre projectes importants per al poble. Algun dels temes tractats en la trobada han sigut la construcció del nou ajuntament, el museu de la ciutat, l’adequació de l’auditori municipal en el Taller d’Ivars, la situació actual del Pont del Quisi i el Pla General d’Ordenació Urbana. Aquesta última qüestió ha ocupat gran part de la reunió en tractar-se d’un dels documents fonamentals per al consistori. El regidor d’Estratègia Territorial, Isidor Mollà ha destacat la necessitat de treballar conjuntament amb la Generalitat per a traure avant un pla “ecològic i sostenible que ha de comptar amb el consens majoritari de totes les forces polítiques de Benissa”. Benissa és un dels municipis que ja va prendre la davantera en recuperació d’espai amb l’aprovació del Pla Especial del Litoral. Isidoro ha continuat les seues declaracions confirmant la necessitat de seguir donant importància la paisatge, per la qual cosa també s’ha tractat l’assumpte de l’espai protegit de la Llobella pel PATIVEL. Per a concloure la seua intervenció ha volgut afegir: “El Pla General d’Ordenació Urbana és una de les prioritats de l’actual equip de govern i anem a treballar perquè estiga aprovat al més prompte possible”.

Per la seua banda, el batle, Arturo Poquet, sosté que “estem configurat una agenda política potent amb l’objectiu de traure avant projectes fonamentals per a Benissa”, tornant a reiterar la importància d’estrènyer llaços amb totes les administracions i reforçar les col·laboracions al marge de colors polítics. Ha conclòs la seua declaració manifestant que “el primer és Benissa i farem tot el que siga necessari per a donar-li l’impuls que necessita”.

La visita del Conseller ha continuat amb un passeig pel centre històric, una visita a les antigues escoles graduades i una degustació del tradicional putxero de polp de Benissa. La cita ha conclòs en la partida rural de Pinos, on els responsables polítics municipals i autonòmics han pogut intercanviar impressions amb representants de l’associació veïnal i s’han interessat per cercar solucions que permeten mantindre l’assentament rural.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?