General

Torna el cicle “Descobreix el nostre terme”

La Regidoria de Normalització Lingüística ha iniciat, de nou, una de les seues activitats més gratificants: els passejos culturals del cicle “Descobreix el nostre terme”, que tenen com a finalitat donar a conèixer el nostre patrimoni i el nostre terme a un públic familiar amb un aspecte lúdic i que ja van tindre molt d’èxit de participació en les edicions anteriors.

Aquest cicle comença de nou, després del merescut descans dels mesos més rigorosos de l’estiu, diumenge que ve 14 de setembre amb una ruta sense massa dificultat, guiada pel mestre benisser Pere Cabrera, que va per l’antic camí de València fins Gata. La tornada es farà amb tren fins l’estació de Benissa.

Des d’aquesta regidoria, en mans del regidor Xavi Tro, s’ha preparat tot un seguit de marxes pel terme, de caràcter mensual i que aniran des de setembre d’enguany fins abril de 2009. “Aquestes marxes ajudaran sens dubte a molts benissers a conèixer millor el nostre terme municipal i els seus llocs més emblemàtics”, ha afirmat el regidor responsable.

Com sempre, tots les passejades començaran a les 9.00 del matí, des de la plaça Jaume I. Cal dur aigua i esmorzar, així com calçat còmode. Aquesta activitat està oberta a gent de totes les edats. Els passejos programats per a més endavant permetran conèixer també els entorns de les ermites de Lleus i Pinos, els molins de vent del Collao, la Torre de Canor, les restes del castell de Bèrnia i molts altres llocs desconeguts per molts benissers.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?