General

Tastos, degustacions i taules rodones en el XXV Aniversari d’HostelBe

HostelBe - Suministros Hosteleros BenissaSuministros Hosteleros Benissa, que va adoptar en 2013 la marca HostelBe, ha complert aquest any les seues Noces de Plata i ho celebra amb unes Jornades de Portes Obertes entorn d’una programació de debats i tastos, al costat d’altres activitats, que tindran lloc el 14 de desembre a la seua seu central del Polígon Industrial La Pedrera de Benissa.

Les Jornades serviran per a celebrar el XXV Aniversari d’HostelBe, per inaugurar l’Aula Pepe Cabrera —on se celebraran tallers, cursos, demostracions o xerrades— i per presentar en societat les seues noves instal·lacions centrals, construïdes després del greu incendi que van sofrir les anteriors al maig de 2013.
Des de les 10 i mitjana del matí fins a les 9 de la nit, hi haurà demostracions de maquinària i equipament per a l’hostaleria, amb xerrades, degustacions, càtering i la presència d’Alberto Ferruz, xef de Bon Amb, a Xàbia, amb una estrela Michelin.

Les activitats de l’Aula Pepe Cabrera començaran a les 12, amb una taula rodona sobre “La importància dels esdeveniments gastronòmics en la promoció turística”, moderada pel periodista Lluís Ruiz Soler, crític gastronòmic del diari INFORMACIÓ d’Alacant. A continuació (a les 13.00), Toni Cantó, del restaurant Toni Cantó de Teulada, dirigirà un tast sobre “El valor de la copa en la degustació de cervesa” amb copes Spiegelau i cerveses artesanes.

A la tarda (a les 16.00), Giona Premium Glass oferirà una cata degustació sobre “Cristalleria i noves tendències en coctelería”. A les 18.00, Mar Milá, directora de Gastronostrum, moderarà un col·loqui sobre “Donar a conéixer el nostre negoci a través de les xarxes socials i els blogs gastronòmics”. I a les 19.00, Toni Sarrión, director de Bodegas Mustiguillo, dirigirà un tast sobre “El valor de la copa en la degustació del vi” amb copes Schott Zwiesel.

Al servei de l’hostaleria des de fa 25 anys

L’activitat d’HostelBe, empresa familiar fundada en 1990 per Pedro Cabrera, es basa en dues línies de negoci: el disseny i muntatge integral d’instal·lacions d’hostaleria —hotels, restaurants, cafeteries, comerços, col·lectivitats— i el subministrament diari de maquinària, vaixella, parament, cristalleria, mobiliari i productes de neteja, així com el servei tècnic. Té en exclusiva marques com Dudson en vaixella, Repagas en cuines o Schott i Spiegelau en cristalleria. HostelBe, que ha crescut també en la venda directa al públic particular —a través dels seus establiments a Benissa, Dénia i Calp— acaba d’obrir una tenda en línia.

L’empresa està plenament implantada en La Marina Baixa i La Marina Alta. Forma part del Grup Gresol, l’agrupació d’empreses de subministrament d’hostaleria més important d’Espanya, amb 34 associats i 55 punts de venda. L’equip humà de HostelBe ho formen en l’actualitat prop de trenta professionals. La seua implicació al món de la gastronomia li ha portat a participar activament en destacats esdeveniments de la Comunitat Valenciana i d’Espanya: Hostelco (Barcelona), Mostra Gastronòmica Benissa, El Millor de la Gastronomia (Alacant), Concurs de Cuina Creativa amb Gamba Vermella de Dénia, Dolia (Teulada-Moraira), Gastrónoma (Fira València), Moraira Gourmet Race, GastroAlicante (IFA)…

HostelBe ha desenvolupat projectes com el de l’hotel Solymar de Calp, el del Grup Raset en el port de Dénia, el del restaurant temàtic Hotel Oliva Nova Golf, el de Saltea i Bay Club Altea, el del restaurant Ca Joan a Madrid, el de L’Eriçó de Dénia o el de l’hotel La Sort en Moraira i treballa per a clients com Quique Dacosta, Bon Amb, Indústries Hoteleres del Mediterrani i Servigroup Hotels.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?