General

Sanitat acusa el diputat Roselló de demanar als sanitaris la segona dosi

Juan Bautista Roselló
Juan Bautista Roselló

La Conselleria de Sanitat ha acusat el diputat provincial del PP, Juan Bautista Roselló, de tractar de colar-se per a rebre la segona dosi anticovid.

Sanitat ha confirmat a aquest diari que Roselló va intentar ahir pel matí posar-se la injecció en el Centre Doctor Esquerdo, però finalment no ho va aconseguir perquè, segons la Generalitat, el Departament de Salut es va negar.

Aquestes acusacions es produeixen després que la consellera, Ana Barceló, acusara ahir a la Diputació d’Alacant d’incloure el diputat del PP Juan Bautista Roselló en el llistat de persones que havien de rebre la primera injecció anticovid en el centre Doctor Esquerdo, malgrat no pertànyer a cap dels grups prioritaris.

Per part seua, la Diputació ha criticat que la Conselleria “ha jugat a confondre de manera intencionada”, assegurant que la Diputació no ha fet cap llistat de vaccinació. “És fals i a més una barbaritat”, indiquen. Segons aquesta versió, va ser el cap mèdic del Doctor Esquerdo qui va fer el llistat amb tots els treballadors del centre per a vaccinar a petició de Salut Pública.

Actualització: En declaracions al Facebook d’Infobenissa, Juan Bautista Roselló ha volgut manifestar el següent: “Esta noticia es rotundament falsa. Jo en ningun moment he demanat la segona dosis, ni siquiera la primera. Tot al contrari, jo lo que he dit es que no acceptaré la segona dosis de la vacuna fins que la Conselleria de Sanitat rectifique i comprove que la meua primera vacunació va ser correcta i va estar dins del Protocol establert per Salut Publica per a la vacunació de la Residència y Hospital Psiquiàtric Dr. Esquerdo, aon jo treballe. Agraïria que es rectificarà esta noticia o almenys que este comentari s’incloga en ella”


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?