General

L’exbatle Juan Bautista Roselló apareix en mitjans estatals després de la seua polèmica vaccinació

Un moment de l'entrevista a Juan Bautista Roselló
Un moment de l’entrevista a Juan Bautista Roselló

La periodista Susana Griso va entrevistar ahir dilluns a Juan Bautista Roselló en el programa matinal “Espejo Público” d’Antena 3 arrel de la seua vaccinació com a Diputat Provincial del Centre Psiquiàtric Doctor Esquerdo.

Juan Bautista Roselló ha justificat la seua vaccinació en què ha sigut Sanitat Pública qui ha comunicat en tot moment que calia vaccinar tant als residents del centre com al personal sanitari i no sanitari.

Per la seua banda, Susana Griso li ha recordat si era conscient que la Conselleria de Sanitat anava a investigar el seu cas com el d’altres polítics que han rebut el vaccí sense pertànyer a un grup de risc.

L’entrevista ha conclòs indicant Juan Bautista Roselló que dos sanitaris del centre no havien volgut rebre el vaccí i que només acabara l’entrevista anava a tindre una reunió amb ells i el director mèdic del centre per a convéncer-los de vaccinar-se i que si no ho feien no podrien vindre a treballar. La periodista ha interpel·lat “Vol dir que si no es posen el vaccí els acomiadarà?”


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?