General

S’adjudiquen el total de les obres del Fons Estatal d’Inversió Local

L’Ajuntament de Benissa ha adjudicat per procediment obert les 4 obres que restaven per adjudicar dins dels projectes que s’efectuaran mitjançant el Fons Estatal d’Inversió Local. En aquest cas es tracta de la construcció d’una nau industrial per als serveis de neteja, adjudicada a Álvarez Santamaría Construcciones y Gestión de Obras S.L., per un import de 391.887 euros, un termini d’execució de 5 mesos i comprometent-se a la contractació de 15 persones aturades; l’adequació estructural i restauració de l’Antic Seminari, adjudicada a Construcciones Francés S.A., per import de 412.131 euros, un termini de 4 mesos i mig i la contractació de 20 aturats. També s’ha adjudicat la peatonalització i condicionament del carrer Puríssima a Tyosa Obras Públicas S.L., per un import de 449.983 euros, un termini de 3 mesos i la contractació de 8 treballadors i finalment l’ampliació de l’Escola de Música per a Cor i Banda, a realitzar per Escaplés e Hijos S.L. en 6 mesos per 897.328 euros, emprant a 22 treballadors locals aturats. A més aquestes empreses s’han compromés a col·laborar amb empreses locals en la compra de materials, utilització dels seus serveis, etc.

Aquestes adjudicacions se sumen a les tres obres de contracte menor que ja han començat a executar-se, i que es van adjudicar el mes passat: les obres d’urbanització i rehabilitació dels safarejos públics d’Orxelles i de Núsols, la pavimentació de la vorera del carrer La Pau i l’ampliació i reforma de la seu de la policia local.

Per altra banda, el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, ha destacat que el Pla d’Inversió Productiva en municipis, l’anomenat “Pla Camps”, permetrà oferir més treball a les empreses locals ja que els terminis són majors i es permeten obres en 2a fase, el que a més suposarà un alleugeriment econòmic per als ajuntaments.

Roselló ha avançat alguns dels projectes que es podran realitzar gràcies a aquesta injecció econòmica de 2.664.784 euros per part de la Generalitat Valenciana: rehabilitació de les Escoles de Pedramala i de les Ermites de Lleus i Pinos, soterraments de contenidors a la zona costanera, millores en l’enllumenat públic, finalitzar les obres de les cases del carrer Puríssima i de la Portalada de l’Església, etc.

També, des de l’ajuntament es realitzaran unes jornades formatives perquè les empreses locals sàpiguen com han de presentar la documentació en cas de presentar-se a concurs en obres públiques.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?