General

Adjudiquen les obres d’electrificació de Paratella i Llenes

L’ajuntament de Benissa ha adjudicat les obres per a portar a terme l’electrificació de les partides rurals de Paratella i Llenes. Aquest projecte, que té un pressupost de 122.186, 79 euros, està subvencionat amb 27.646 euros per part de la Conselleria d’Infraestructures i Transport i 16.587 euros per part de la Diputació d’Alacant.

En total es van presentar tres empreses, i aconseguí la major puntuació en la mesa de contractació l’empresa URAN, Servicios Integrales, amb un pressupost de 108.992,02 euros. El termini d’execució és de 50 dies i les obres es començaran a executar de forma immediata.

Segons ha declarat el batle, Juan Bautista Roselló, aquesta instal·lació incideix en l’esforç de l’ajuntament per millorar la qualitat de vida dels habitatges rurals que manquen d’aquest servei bàsic que és l’electricitat. Roselló també ha ressaltat que amb aquesta ja són sis les partides rurals de Benissa que han estat electrificades en els últims anys, totes elles subvencionades per la Generalitat Valenciana i la Diputació d’Alacant, dins del Pla d’electrificació rural.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?