General

Roselló crida “trànsfuga” a Del Valle i amenaça amb tirar de la sala a Juan Crespo i David Ivars

El ple ordinari de Benissa va ser extraordinàriament llarg. Va començar a les 20.30 del dimarts i va acabar superada la mitjanit i, per tant, quan ja era dimecres. El portaveu del PSI, Paco Montagud, va preguntar si aquest fet de canviar de dia obligava a suspendre la sessió i convocar en aquest mateix instant un ple extraordinari per a concloure el debat dels punts. Però el secretari va dir que el ple podia celebrar-se d’una tirada. A més, a continuació es va celebrar la junta general de la societat municipal Benissa Impuls, que l’1 de novembre vinent assumirà el servei de recollida de fem i neteja viària que fins ara gestionava directament l’ajuntament.

Tantes hores de discussió van donar per a molt. El ple va tindre moments tibants. El batle va cridar “trànsfuga” a la regidora Josefa del Valle, que abans de l’estiu va abandonar, després de retirar-li Roselló la delegació d’urbanisme, el grup popular i ara és regidora no adscrita. El batle també va amenaçar amb expulsar del ple als regidors del PSPV, Juan Crespo, i del CIBE-Bloc, David Ivars, per parlar quan no tenien torn d’intervenció.

Amb tot, va ser sorprenent que la major part de les mocions presentades per l’oposició acabaren, després d’alguns retocs, per consensuar-se i aprovar-se. En quedar-se el PP en minoria en deixar aquest partit Josefa del Valle, la situació política dóna més joc. De fet, fins i tot una moció presentada per la regidora no adscrita es va acordar per unanimitat.

La proposta de Del Valle insta que es liciten amb urgència les obres de rehabilitació de dues cases històriques del Carrer La Puríssima que són propietat municipal i amenacen ruïna. El portaveu del PSI, Paco Montagud, i el del CIBE-Bloc, Isidor Mollà, van dir que el mal estat en què estan aquests immobles preocupa molt els veïns de la zona.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?