General

Reunió informativa per als alumnes interessats en el transport universitari a Alacant

Cartell de la reunió d'AENMA
Cartell de la reunió d’AENMA

L’Associació d’Estudiants Nova Marina Alta, ha convocat per a dissabte que ve, 24 d’agost, una reunió informativa per a tots els joves interessats en el transport universitari a Alacant, a les 12.00h a la Casa de Cultura de Calp (Av. Masnou, 1) .

Els interessats, igual que els anys anteriors, poden optar entre dues modalitats: mensual i bo. Els socis que opten per la primera modalitat, hauran de pagar una quota de 75 euros al mes, i els que opten per la segona, com a mínim han de pagar quatre viatges al mes, és a dir, 20 euros al mes (mínim), atès que els viatges en aquesta modalitat són de 5 euros.

Com a novetat enguany s’àmplia el servei de transport fins al Campus de Sant Joan, de la Universitat Miguel Hernández.

Els interessats, poden incriure’s, malgrat la convocatòria de la reunió per a aquest dissabte, a partir de hui, mitjançant la web de l’associació, al Casal Jove de Benissa o al Punt Jove de Calp.

Finalment, Jorge Ivars, regidor de Joventut, anima a tots els joves que realitzen els seus estudis a Alacant, que formen part d’aquesta associació, ja que són molts els beneficis existents per als seus socis.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?