General

Reunió informativa per als estudiants interessats en el transport universitari a València

Cartell de la reunió per al transport universitari a València
Cartell de la reunió per al transport universitari a València

La nova associació d’estudiants AICMA (Associació Intel·ligència Col·lectiva de la Marina Alta), composta per joves i estudiants de la comarca, la finalitat principal de la qual és l’organització del transport per als joves que realitzen els seus estudis a València, ha organitzat una reunió informativa per dilluns que ve, 26 d’agost, a les 20.00h a la sala d’actes del Centre Cultural de Benissa, per a tots aquells estudiants interessats en aquest transport.

Enguany, com a novetat, cal destacar que en la mateixa reunió es faran les preinscripcions per a la reserva de places. A més, les inscripcions es gestionaran directament mitjançant el banc i els estudiants que gaudisquen dels serveis de l’associació tindran un número de soci per a registrar els seus pagaments.

Finalment, cal recordar que formar part d’aquesta associació aporta una sèrie de beneficis per als socis, ja que el cost del transport resulta més econòmic que qualsevol altre, es viatja únicament amb gent jove i universitària de la comarca, el trajecte és directe, i el calendari s’adapta al del curs acadèmic.

Jorge Ivars, regidor de Joventut, agraeix la tasca que es realitza des de l’associació, i anima a tots els joves que estan fent o vagen a fer els seus estudis a València, que acudisquen a la reunió i formen part d’aquesta associació.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?