General

Es convoquen les reunions informatives del bus universitari a Alacant i València

Aquesta setmana s’han convocat les reunions informatives sobre l’autobús universitari a Alacant i València. Així l’Associació d’Estudiants de Calp i la Regidoria de Joventut han convocat reunions informatives, la primera se celebrarà el dijous, 26 d’agost, a les 20.30 al saló d’actes del Centre Cultural de Benissa, i la segona, el divendres , 27 d’agost, a les 20.30 al Casal de les Associacions de Calp.

D’altra banda, AEUMA, l’Associació d’Estudiants Universitaris de la Marina Alta, ha convocat una reunió per als estudiants de Calp i Benissa interessats en el transport universitari a València. La reunió es farà el divendres, 27 d’agost a les 19.00 al Centre Cultural de Benissa.

Ja l’any passat es va posar en marxa com a novetat una targeta de transport com a mecanisme de control d’usuaris, subvencionada per la Regidoria de Joventut que dirigeix la regidora Noelia Poquet Mut. Les targetes es carregaran al Punt Jove de Calp mensualment, encara que també podrà utilitzar-se per a viatges solts. Quant als horaris de l’autobús, preus i la formalització d’inscripcions en el servei de transport es concretarà després de la reunió que es farà el divendres.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia publicada al diari GRUPO NOTICIAS el 24 d’agost de 2010.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?