General

Renovació de la senyalització i de la pintura horitzontal al Polígon Industrial La Pedrera

Nova pintura horitzontal al Polígon Industrial La Pedrera
Nova pintura horitzontal al Polígon Industrial La Pedrera

L’Ajuntament de Benissa va desplaçar el dilluns a part del seu equip de govern al Polígon Industrial La Pedrera per a presentar la renovació de la senyalització i de la pintura horitzontal, una tasca de la qual s’han encarregat de manera conjunta les regidories de Seguretat Ciutadana i Promoció Econòmica. Aquesta iniciativa es troba emmarcada dins del programa de subvenció de l’IVACE per a l’actualització i adequació de zones industrials. La quantia destinada per a l’acció de pintura i millora de la senyalització supera els 12.500 euros i cobrirà passos de vianants, senyals de cediu el pas, stop, separació de carrils i línies laterals en la totalitat dels carrers de l’espai industrial.

Tot i que encara no han volgut avançar detalls sobre les restants parts del projecte, el batle sí que ha resolt els dubtes sobre la pàgina web que ja es va anunciar i l’equipament que permetrà reforçar la videovigilància. Pel que fa al portal d’Internet ha declarat que “en les pròximes setmanes estarem en disposició de presentar-lo”. Per part seua, la tecnologia per a millorar la seguretat “es troba en fase de contractació”, ha dit. El batle, que sempre s’ha caracteritzat per una defensa a ultrança de l’empresariat de Benissa, ha declarat que des de l’ajuntament “continuarem realitzant inversions en un dels motors econòmics del municipi”.

La regidora de Promoció i Desenvolupament Econòmic, Isabel Bou, ha tancat el torn d’intervencions afirmant que “al llarg dels pròxims mesos continuarem presentant accions enfocades en el Polígon Industrial”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?