General

El Conseller d’Economia visita aquest divendres les obres de Modernització del Polígon La Pedrera

El Polígon Industrial La Pedrera
El Polígon Industrial La Pedrera

Rafael Climent, Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, visitarà Benissa aquest pròxim divendres dia 22. Durant aquest dia el Conseller visitarà diverses empreses situades al Polígon Industrial La Pedrera i realitzarà un recorregut per les obres de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis fetes al polígon en 2018.

Les actuacions, que suposen la modernització del Polígon de la Pedrera, implantant fibra òptica, il·luminació LED o el circuit tancat de TV connectat amb la policia, tenen una assignació pendent de realitzar el 2019, i s’han dut a terme arran d’una subvenció concedida de 454.856 € per part de l’IVACE (Institut de la Petita i Mitjana Indústria de la Generalitat Valenciana).

En el transcurs d’aquesta visita, està previst que el conseller realitze, a les 18.30, un acte públic institucional anomenat ‘Fem Empresa’, dirigit a pimes, empreses i indústries (de dins i fora del polígon) i públic en general. L’acte tindrà lloc a la Seu de Benissa Impuls, al carrer Denis Papin, 8 en el mateix polígon.

Les ajudes de l’lVACE han ajudat en els últims anys a millorar la imatge i la qualitat dels serveis municipals, assenyalant, per la seua rellevància les subvencions en 2016 i 2017 per a millorar la il·luminació al c/ Escoto i al Pla de Carrals i Pla de Bonaire, amb un pressupost de més de 80.000 € o les ajudes per a adquirir la nova caldera de biomassa per a la piscina municipal, on l’Ajuntament va rebre 45.000 €, que s’uneixen a les ja esmentades del Polígon La Pedrera que s’estan executant durant 2018 i 2019.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?