General

Reiniciem Benissa critica que Arturo Poquet guanya 7.468 € al mes, més que el president de la Generalitat Carlos Mazón

Reiniciem Benissa ha publicat un vídeo al seu perfil d’Instagram per a mostrar què cobra realment el govern del PP a Benissa, tant per les dedicacions dels regidors, així com per les indemnitzacions que es cobren per assistir als òrgans de govern (plens, juntes de govern i comissions informatives).

Reiniciem Benissa ha utilitzat les dades disponibles tant al Portal de Transparència de l’Ajuntament de Benissa, com a la Seu Electrònica de la Diputació d’Alacant i altres disponibles.

En el vídeo s’indica que el govern del PP de Benissa està gastant 313.120 € per any en pagaments de sous a polítics, 87.199 € més que amb el govern progressista.

El polític que més sou estaria ingressant seria el mateix batle, Arturo Poquet, que estaria rebent un sou mensual de 1.650 € de l’Ajuntament de Benissa com a indemnització per assistències a òrgans de govern municipal més uns 5.818 € per la seua dedicació com a Diputat de Carreteres de la Diputació d’Alacant, el que fa un total de 7.468 €/mes. Això suposa una remuneració superior al President de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, que ingressa uns 6.518,52 €/mes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?