General

Protestes de la policia local de Benissa en la sessió del ple per les abusives retallades dels seus salaris

Protesta a la porta de l'Ajuntament de Benissa
Protesta a la porta de l’Ajuntament de Benissa

La plantilla de la policia local de Benissa durant la nit d’ahir, va aprofitar la sessió del ple per a manifestar el seu malestar per la retallada salarial que el batle i diputat d’Alacant de Cultura, Juan Bautista Roselló Tent, els ha fet als seus salaris, a més de les retallades que han patit de part del govern estatal.

Benissa és un dels municipis més sanejats del territori estatal, tal com ell mateix es va ventar en roda de premsa fa ja algun temps; tot i així, i sense cap motiu els ha baixat el sou entre un 11 i un 18% segons la categoria professional.

Els agents de policia no entenen que aquesta retallada només afecte de forma parcial alguns col·lectius, sent el departament de la policia el més afectat.

Segons manifestacions dels mateixos policies, estan cobrant el mateix salari que un auxiliar administratiu del mateix ajuntament, aquests estan jugant-se la vida diàriament i posseeixen complements que no tenen altres funcionaris com poden ser la nocturnitat, treball per torns, festivitat, perillositat i penositat.

Per part dels sindicats, van a emprendre’s accions legals i penals contra la decisió del batle.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda a la web www.policias-cop.es el 21 de desembre de 2012.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?