General

Proposen crear espais culturals i prohibir el pas de vehicles per dinamitzar el casc antic

Un altre dels punts del debat sobre l’urbanisme de Benissa en què van participar els tres batles democràtics, José Tent (PSOE), Isidor Mollà (CIBE-Bloc) i Juan Bautista Roselló (PP), va ser el de les propostes per al casc antic.

Els tres representants van coincidir en dir que el conjunt històric és un dels més bonics del País Valencià encara que, malgrat tots els esforços en la rehabilitació i la reforma de les cases històriques, a la zona li falta la vida que té per exemple el d’Altea. I és que la zona s’ha convertit en un barri residencial.

Per a revitalitzar el casc antic, Tent va proposar potenciar el nombre de negocis així com donar facilitats per a crear hostals i cases rurals.

Tant Isidor Mollà com Roselló van incidir en la necessitat de prohibir el pas de vehicles pels carrers del conjunt històric i reduir la contaminació ambiental com l’acústica que produeixen les motos i cotxes que circulen pels carrers.

I al mateix temps van incidir en la necessitat de potenciar els espais culturals. En aquest sentit, Roselló va anunciar que en les cases situades enfront de la llotja es va a construir un museu d’art modern dedicat a la figura de Salvador Soria.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?