General

Presenten l’Obert Internacional d’Escacs i el Dia de la Bicicleta

Presentació de l'Obert Internacional d'Escacs i del Dia de la Bicicleta
Presentació de l'Obert Internacional d'Escacs i del Dia de la Bicicleta

Ahir pel matí el regidor d’Esports, Arturo Poquet i la regidora de Festes, Raquel Soliveres, juntament amb els monitors d’escacs i ciclisme, Juan Ribes i Vicente “Panet” respectivament, van presentat les activitats esportives que es faran durant la Fira i Porrat de Sant Antoni.

El diumenge 22 de gener a les 09.30h al Centre d’Art del Taller d’Ivars se celebrarà el XXIII Obert Internacional d’Escacs que comptarà amb participants de diferents països. Aquest obert comptarà amb els següents premis: 1r premi: 300 euros + trofeu, 2n premi: 200 euros + trofeu, 3r premi: 100 euros + trofeu, 4t premi: 80 euros, 5é premi: 40 euros i del 6é premi al 10é premi: 20 euros.

El monitor Juan Ribes ha animat perquè tots aquells amants dels escacs participen i ha aprofitat l’ocasió per a recordar que el Club d’Escacs de Benissa està obert els diumenges a partir de les 10.30h al Casal dels Joves.

També, el dia 22 de gener a les 10.00 en la Glorieta Joaquín Piera i Mariana Torres, se celebrarà el dia de la bicicleta. Activitat que se celebra des de fa uns anys i que pretén animar a tots aquells afeccionats a la bicicleta a recórrer el circuit dissenyat.

Vicente “Panet”, monitor del Club ciclista de Benissa, ha assenyalat que és una activitat que està enfocada a les famílies i ha recordat que a partir de febrer tindran lloc diferents gimcanes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?