General

PP i PSD voten en contra de la publicació en vídeo dels plens a Internet

Ahir dimecres, durant el ple ordinari de novembre, PP i PSD van votar en contra d’una moció presentada pel Bloc – Coalició Compromís en què es sol·licitava l’enregistrament en vídeo dels plens per a la seua posterior publicació en la pàgina web municipal www.ajbenissa.es

La votació de la moció finalment ha quedat d’aquesta manera; en contra PP i PSD, l’abstenció del CIBE i el vot favorable dels grups municipals BLOC i PSOE.

El portaveu del grup municipal Bloc de Benissa – Coalició Compromís, Xavi Tro, ha lamentat que l’equip de govern de l’Ajuntament de Benissa amague i limite el dret dels benissers i benisseres a conèixer de primera ma, els assumptes que es tracten en els plens ordinaris i extraordinaris que es fan mensualment, ja que aquesta decisió impedeix que qualsevol veí o veïna de Benissa puga conèixer tots els fets d’un ple municipal, que d’altra banda són totalment públics. Aquest vet a l’informació demostra una actitud poc democràtica i poc transparent que allunya encara més als ciutadans de la política. Quan precisament, hauria de ser el contrari i facilitar als benissers i benisseres la màxima informació possible i ajudar d’aquesta manera a que molts ciutadans que per estudis, treball o falta de temps no poden acudir en persona a les sessions plenàries, tot i que el portaveu nacionalista ha aprofitat també per a convidar als benissers i benisseres a acudir als plens ordinaris que cada primer dimecres de mes es fan a la sala de plens de l’ajuntament.

Des del Bloc de Benissa recorden que portaven al seu programa electoral la retransmissió per internet dels plens ordinaris i extraordinaris. El partit ha indicat que “lamentablement els grups municipals del PP i del PSD no entenen el significat de democràcia real i participació ciutadana com ho fem nosaltres”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?