General

PP i CIBE esborren els colors de la bandera LGTBIQ+ dels bancs de la Placeta de l’Església Vella de Benissa

Estat actual dels bancs de la Placeta de l'Església Vella
Estat actual dels bancs de la Placeta de l’Església Vella

L’equip de Govern de Benissa, format per PP i CIBE, han esborrat els colors de la bandera LGTBIQ+ dels Bancs de la Placeta de l’Església Vella de Benissa.

L’excusa manifestada per l’alcalde, Arturo Poquet, en l’últim ple ha sigut que eixos colors van en contra del PEPCA (Plà Especial de Protecció del Casc Antic) i que ho fan per a protegir el patrimoni.

Des de Reiniciem Benissa qualifiquen aquestes afirmacions com a engany, ja que el PEPCA no parla del color del mobiliari urbà, sols de les façanes de les cases. A més, des de la plataforma ciutadana comuniquen que no hi ha cap informe tècnic que avale aquesta mesura.

Estat anterior del bancs
Estat anterior del bancs

És molt irònic que el mateix PP que va tancar la Sala del Consell durant quasi 20 anys (fet il·legal, ja que és un BIC) i va foradar la seua façana per a instal·lar un betlem, que ha deixat que el riurau de Bonaire caiga (una altra il·legalitat, ja que és un BRL), no supervisa els BICs en mans privades, no té catàleg de béns protegits, fa que siguen persones de fora del poble les que arreglen el panell ceràmic de Philips (i ens traguen els colors de vergonya per la inacció de l’Ajuntament).

Açò no és protecció del patrimoni, és deixar a la comunitat LGTBIQ+ sense un espai de referència, on sàpiguen que en este poble són estimats per estimar a qui vulguen.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?