General

Benissa lluirà la bandera multicolor com a símbol d’igualtat i tolerància en els bancs de la Plaça de l’Església Vella

Plaça de l'Església Vella de Benissa
Plaça de l’Església Vella

Amb aquesta acció simbòlica, Benissa s’uneix a l’esforç que un gran nombre d’institucions, òrgans o associacions realitza en els últims anys per a conscienciar la població sobre la necessitat d’eliminar qualsevol tipus de discriminació en funció de la condició sexual.

D’aquesta manera, aquest dimecres 28 de juny, Dia Internacional de la Diversitat Sexual, es pintaran els cinc bancs de la Plaça de l’Església Vella amb els colors de la bandera LGBTI. En l’activitat participaran xiquets i xiquetes de l’Escola d’Estiu que està duent-se a terme aquests dies, després de la finalització del curs escolar. En la proposta també col·laboraran integrants de Benissa Impuls.

Aquesta iniciativa, que parteix de les regidories Igualtat i Educació, pretén conscienciar la població sobre la importància d’eliminar qualsevol tipus de discriminació i, especialment, la derivada d’aquella que es produeix com a conseqüència de la condició sexual.

L’activitat pretén posar de manifest els esforços de la nostra societat per a avançar en la visualització de la discriminació del col·lectiu de Lesbianes, Gais, Bisexuals, persones Transgènere i Intersexuals.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?