General

Pedreguer acull la II Fireta del llibre anarquista de La Marina

Cartell d'actes de la II Fireta del llibre anarquista de La Marina

Es presenta el cartell amb tota la programació de la II Fireta del Llibre Anarquista de La Marina que serà el dia 16 de setembre a Pedreguer i està organitzada pel Grup Anarquista De La Marina en col·laboració amb l’Ateneu Popular de Pedreguer en el local del qual tindran lloc les presentacions de llibres i les xerrades.

L’agenda de la Fireta és ben atractiva i per segon any es pot tindre a la nostra comarca una fira del llibre anarquista, i enguany també amb parades de distribuidores de música o de samarretes solidàries.

Durant tot el dia hi haurà un taller infantil, “La anarquía explicada a los niños” perquè la menudalla conega els ideals llibertaris i antiautoritaris.

De matí s’estrenarà l’espai antirepressiu amb dues xerrades. Una sobre Cals Flares i l’altra amb els 4 antifes de València. De vesprada, a les 16h, Daniel Minchekewün parlarà en la xerrada-debat “Maputxe: una història de la repressió i l’ecocidi”. A les 18h hi haurà la presentació del llibre “Canteros de piedras negras. Adoquines y sindicalistas en la cantera de La Mola. (Benissa-Calp, 1926-1936) a càrrec dels seus autors José Luis Luri i Robert Llopis i per acabar amb els actes a les 20h Alfonso Salvador presentarà el seu llibre “Historia del movimiento obrero en las Minas de Hellín (1868-1946).

A més, durant tot el dia hi haurà al Parc de la Lluna parades de llibres, premsa, música, samarretes…També hi haurà servei de barra.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?