General

L’Assemblea de Joves organitza la 2a Fira del Llibre gratuït i d’intercanvi

Cartell de la 2a Fira del llibre
Cartell de la 2a Fira del llibre

El pròxim dissabte 17 l’Assemblea de Joves de Benissa celebrarà la 2a Fira del Llibre d’intercanvi i gratuït. Enguany s’emmarca dins del Mercat de Nadal que ha organitzat l’Ajuntament de Benissa a la Glorieta Dolors Piera.

Pel matí hi haurà una mostra del que serà l’activitat al mercat del poble per promocinar aquesta activitat amb alguns llibres que la gent podrà endur-se gratuïtament (d’11.30 a 13.30) i oficialment estarà instal·lada des de les 16.00 a l’estand de l’AJB a la Glorieta Dolors Piera, juntament amb totes les paradetes del Mercat de Nadal de l’Ajuntament.

Allà es podran agafar els llibres lliurement i endur-se’ls a casa amb l’única condició de llegir-se’ls. També hi haurà l’opció d’intercanviar llibres que la gent porte de casa que no vulguen o que ja hagen llegit, per uns de nous. O bé simplement, sense intercanviar, es podran deixar llibres per qui vulga contribuïr a fer més gran aquesta fira que es vol que siga amb freqüència.

Amb aquest acte l’Assemblea de Joves de Benissa (AJB) intenta explicar a la gent que no és necessari consumir, i que hi ha altres formes d’adquirir cultura i coneixement sense que hi haja diners pel mig.

En finalitzar, a les 20.00 hi haurà un concert de la banda Mi Sostingut a la Seu Universitària de Benissa (c/La Puríssima), el qual l’Assemblea de Joves de Benissa va ajudar a pagar el seu disc a través de Verkami (un sistema de micromessenatge), on abans de gravar el disc el músic sol·licita participacions als seus seguidors perquè se’l compren i així poder produïr el disc sense, per exemple, dependre o hipoticar-se amb alguna discogràfica.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?