General

Organitzen una campanya de prevenció i detecció de la degeneració macular associada a l’edat

Presentació de la campanya de prevenció de la DMAE
Presentació de la campanya de prevenció de la DMAE

La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Benissa i Visiòptica, han organitzat una campanya que ofereix una revisió gratuïta, sense compromís, de la Degeneració Macular associada a l’edat.

La Degeneració Macular (DEMAE) és una malaltia que produeix una degeneració de la retina i és una de les principals causes de ceguesa en persones majors de 50 anys, els símptomes dels quals són la visió borrosa, visió de punt negre en el centre del camp visual, deformació de la imatge, falta de lluminositat i alta sensibilitat a la llum.

Les revisions es realitzaran des del dimarts 18 fins wl divendres 21 de maig a l’òptica, situada al carrer Nou, núm. 16, prèvia cita, cridant al 965731323.

Segons ha comentat l’òptic Josep Miquel Pastor, “tenim l’oportunitat d’utilitzar uns aparells especials que ens han cedit i que normalment estan en mans de molt pocs oftalmòlegs. És la primera vegada que aquesta campanya es realitza a Benissa”.

La Regidora de Sanitat Maria Llopis ha declarat que “es tracta d’una malaltia indolora i l’única prevenció és la detecció precoç per part d’un professional, òptic-optometrista o oftalmòleg. Amb aquesta campanya pretenem previndre, descartant-la o detectant a temps la malaltia per realitzar un tractament adequat”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?