General

Organitzen les II Jornades Empresarials de Turisme de la Costa Blanca

Dimarts que ve, dia 9 de març, se celebrarà a Benissa una taula sectorial de restaurants que s’emmarca dins de les II Jornades Empresarials de Turisme de la Costa Blanca convocades i organitzades per la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació d’Alacant així com l’Institut Universitari d’Investigacions Turístiques de la Universitat d’Alacant i que celebren des del passat mes d’octubre en diversos municipis alacantins abordant diferents temàtiques tals com: apartaments turístics, càmpings, turisme d’interior, transport, agències de viatges, turismes específics i oci, organitzadors professionals de congressos, turisme residencial i hotels.

L’objectiu d’aquestes jornades, de caràcter biennal, consisteix a ser un punt de trobada i diàleg entre empresaris d’un mateix sector d’activitat a fi d’obtindre una perspectiva global del sector empresarial turístic de la província d’Alacant.

La Regidoria de Turisme de Benissa, gràcies al suport logístic de la Seu Universitària de Benissa, ha posat a la disposició dels professionals d’aquest sector la sala noble de la Seu Universitària on s’analitzaran, debatran i estudiaran diferents aspectes relacionats amb el sector de la restauració.

A aquesta taula assistiran al voltant d’11 persones que representen associacions i entitats relacionades amb el sector de la restauració, entre les quals destaca l’Associació d’empresaris d’hostaleria i turisme de la Marina Alta (AEHTMA), Associació de Bars, Restaurants i Cafeteries de Benidorm (ABRECA), Cuina i Tertúlia, Associació de Restaurants de Benidorm i Comarca, Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria d’Alacant, així com representants de la Cambra de comerç d’Alacant i la Universitat d’Alacant.

L’Ajuntament de Benissa, oferirà un esmorzar als assistents en un dels restaurants que participen a la III Mostra Gastronòmica Benissa. D’aquesta forma es pretén donar a conèixer aquest esdeveniment entre els professionals de la província.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?