General

Nou programa d’intercanvi lingüístic Alemany-Valencià/Castellà

Cartell de l'intercanvi lingüístic Alemany-Valencià/Castellà
Cartell de l’intercanvi lingüístic Alemany-Valencià/Castellà

La Regidoria de Residents Estrangers de l’Ajuntament de Benissa llança un nou programa d’intercanvis lingüístics, aquesta vegada entre residents alemanys i espanyols.

Igual que els intercanvis que s’estan portant actualment a cap entre residents anglesos i espanyols, la principal finalitat d’aquests intercanvis és donar l’oportunitat a aquelles persones que estan interessades a aprendre o millorar algun d’aquests idiomes, Castellà-Valencià-Alemany, puguen fer-ho d’una forma més lúdica i a més, gratuïta.

Amb aquest programa, integrat per persones voluntàries, els residents alemanys milloraran i practicaran el Castellà o el Valencià, i d’altra banda ensenyaran el seu idioma als interessats a perfeccionar-lo.

Totes les persones interessades a participar hauran d’enviar un e-mail, abans del 28 de febrer, a la següent adreça: oficinafustera@ajbenissa.es o cridar al telèfon 966498537/965732352.

El regidor Jorge Ivars, responsable del departament de residents estrangers, convida a tots els veïns de Benissa, majors de 18 anys, a formar part d’aquest projecte, ja que amb aquest tipus de programes es facilita, d’una banda, la integració dels residents i d’una altra, als espanyols, l’aprenentatge d’idiomes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?