General

Organitzen intercanvis lingüístics amb estrangers de Benissa

Cartell del programa d'intercanvis lingüístics a Benissa
Cartell del programa d’intercanvis lingüístics

La Regidoria de Residents Estrangers de l’Ajuntament de Benissa llança de nou el programa d’intercanvis lingüístics que va començar a principis de l’any passat amb molt d’èxit.

Cal recordar que la finalitat d’aquests intercanvis és que aquelles persones interessades a aprendre Castellà-Valencià-Anglès, puguen practicar-ho de forma gratuïta, ja que aquest projecte es fa amb persones voluntàries interessades a aprendre o perfeccionar un altre idioma, concretament l’Anglès, al mateix temps que ensenyen el seu.

El regidor responsable de l’àrea, Jorge Ivars, convida a joves i majors a incorporar-se a aquest programa i agraeix la participació dels voluntaris, ja que segons les seues paraules “aquests intercanvis repercuteixen en la millor integració dels residents i l’aprenentatge d’idiomes estrangers als espanyols”.

Totes les persones interessades a formar part d’aquest programa hauran d’enviar un email, abans del 15 de novembre, a la següent adreça: oficinafustera@ayto-benissa.es o cridar al telèfon 966498537/965732352.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?