General

Organitzen un curs gratuït de Castellà bàsic per a residents estrangers

La Unitat de Ciutadans Estrangers de la Diputació d’Alacant, concedeix a la Regidoria de Residents Estrangers de l’Ajuntament de Benissa, un curs d’aprenentatge de Castellà, amb la finalitat de promoure la integració, principalment en el municipi de Benissa, dels ciutadans estrangers.

Aquest curs, de nivell bàsic, centrat principalment en l’ús pràctic de la llengua i posant especial èmfasi en l’aspecte comunicatiu de la llengua, es farà a la “Casa dels Cent Vents”, del 15 d’abril al 10 de juny, de 10.00h a 12.00h.

Els interessats poden sol·licitar més informació, o inscriure’s a l’Oficina de la Fustera, enviant un e-mail a oficinafustera@ayto-benissa.es, o cridant al 966498537 o 965732352, abans del 10 d’abril. Les places són limitades.

El regidor Jorge Ivars ha manifestat la seua satisfacció amb la concessió d’aquest curs, atès que “donarà l’oportunitat a molts veïns estrangers que viuen al nostre municipi de conèixer amb més detall la nostra llengua, i poder comunicar-se i integrar-se plenament”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?