General

Cinema subtitulat en Castellà i Anglés per a practicar els dos idiomes

La Regidoria de Residents Estrangers, amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa i la Seu Universitària, organitza aquest mes de gener una nova activitat, pensada principalment per als residents del nostre municipi.

Dos dijous al mes, de 18.00 a 19.30, es projectaran dues pel·lícules subtitulades, a la sala d’actes de la Seu, una d’elles en Anglés i una altra en Castellà, amb la finalitat de practicar ambdós idiomes.

El cicle va començar ahir amb la projecció en versió original de “A beautiful Mind” (Una ment meravellosa), i seguirà el dijous que ve, 24 de gener, amb la projecció en Castellà del film “Un paseo por la muerte”.

El regidor Jorge Ivars, ha declarat que està iniciativa està pensada perquè la població practique idiomes, “ens interessa tant que els nostres veïns milloren el seu Anglés com que els residents estrangers reforcen el seu Castellà, i el cinema és una activitat lúdica i atractiva per a qualsevol edat”.

Cal recordar que durant aquest mes de gener, el Casal Jove segueix ple d’activitats. S’ha programat el curs de màscares venecianes, per a majors d’11 anys – els dimecres 16, 23 i 30 de gener i 6 de febrer a les 18.00 a 20.00-, un curs de pintura- els dimecres de 17.30 a 18.30, encara que es poden organitzar més grups-, i un curs de salsa i hip-hop.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?