General

Modernes instal·lacions a l’aire lliure per als tres centres públics de Benissa

Una de les aules exteriors instal·lades
Una de les aules exteriors instal·lades

El Departament d’Educació de l’Ajuntament de Benissa ha presentat tres noves aules exteriors amb capacitat per a 25 estudiants cadascuna d’elles que s’instal·laran en diferents espais habilitats en els centres públics del municipi. Tant el CEIP Manuel Bru i Pare Melchor, com l’IES Josep Iborra tindran la possibilitat de reorganitzar la docència i enfocar les classes d’una forma més dinàmica; a l’aire lliure i fora dels tradicionals aularis. Una iniciativa pionera al País Valencià que ha sigut impulsada pel regidor Adrián Cabrera i amb la qual es pretén ajudar a les escoles i l’institut perquè amb l’arribada del bon temps puguen oferir part de la seua docència en un entorn més amable. I és que, segons ha manifestat el mateix Cabrera “es tracta d’una acció amb la qual ens adaptem de manera àgil per a oferir solucions innovadores i garantir la seguretat de l’alumnat en el nostre municipi”.

Per part seua, el batle de la localitat, Arturo Poquet que també ha assistit a la presentació, ha agraït enormement la gran faena desenvolupada per l’àrea d’Educació, declarant que “aquesta és la prova que som un govern capaç d’atendre la ciutadania amb iniciatives originals i noves com la de les aules exteriors”.

Unes aules en doble fila d’estructura metàl·lica en ferro galvanitzat, seients pvc i model amfiteatre per a afavorir la comunicació entre alumnes i professors.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?