General

Mig centenar d’artesans estaran en la V Fira Alternativa

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS l’11 d’agost de 2007:

Mens sana in corpore sano. Sota aquesta premissa, un any més Benissa es prepara per a celebrar l’única Fira Alternativa de la Marina Alta. En concret, aquesta trobada de productes purament naturals està previst que se celebre per cinqué any consecutiu en el parc de Dolors Piera els dies 15 i 16 de setembre. Es tracta d’una iniciativa de la Regidoria de Sanitat i Consum que dirigeix la popular Maria Llopis.

La regidora es va mostrar satisfeta amb els resultats obtinguts en les edicions anteriors pel que en aquesta nova etapa se centraran a millorar i especialitzar més la fira amb noves activitats que se celebraran al centre del poble.

Dissabte que ve està previst que el recinte s’òbriga al públic a les 12.00 i durant tota la jornada se celebraran tallers de pilates, ioga o xerrades sobre problemes articulars.

Activitats infantils

Llopis va reiterar que en aquesta edició s’han proposat acostar la fira Alternativa al públic infantil. Per això, segons va dir, s’han organitzat tallers de percussió, globoflèxia o posa-llapis. Però els adults també tindrà el seu lloc en aquesta mostra ja que es podran realitzar tallers de carícies, dansa africana o cuina vegetariana.

El cost d’aquesta fira arriba als 12.000 euros i es preveu la participació d’al voltant 50 artesans. En aquest sentit, Maria Llopis va dir que han portat a terme un control exhaustiu sobre els llocs que es muntaran en entendre que “volem que siga una fira purament alternativa, on només s’oferisquen productes naturals i ecològics”.

La cinquena edició de la fira Alternativa de Benissa serà clausurada amb un espectacle de la companyia Diables el diumenge a les 21.30. La diversió està assegurada.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?