General

Més de 50 persones donen sang dins la campanya “La festa també dóna vida”

La regidora de Sanitat, Gloria Ivars, amb els presidents de Moros i Cristians i de la Puríssima Xiqueta 2012
La regidora de Sanitat amb els presidents de festes

Divendres passat, dia 18 de novembre, va tindre lloc la donació de sang des de les 17.00 fins les 21.30 al Centre Social “Bèrnia”. Les associacions festeres no van defraudar en el seu compromís de realitzar un esforç perquè tots els membres de les “filaes” de moros i cristians i tots els festers 2012, a més d’amics i familiars, acudiren eixe dia a realitzar una donació.

Sota el lema “La festa també dona vida”, Benissa va aconseguir un total de 51 donants que, de forma altruista van col·laborar perquè en aquesta època, pròxima a Nadal no falte sang quan més es necessita.

Gloria Martinez, regidora de Sanitat que es va sumar a la donació solidària, va expressar la seua satisfacció amb els resultats obtinguts “encara que el nombre de les donacions ha sigut menor que en altres convocatòries hem aconseguit superar el nombre de nous donants. Enguany han sigut 8 les persones noves que han decidit donar la seua sang de manera solidària, dues més que l’any passat que se sumaran als donants habituals. Benissa sempre ha destacat a tota la comarca per la seua solidaritat en el nombre de donants de sang”.

Des del Centre de Transfusions d’Alacant s’ha felicitat a la Regidoria de Sanitat per l’èxit obtingut en la col·lecta solidària, ja que la incorporació de nous donants és un dels objectius d’aquest tipus de campanyes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?