General

El 19 de novembre hi haurà una jornada de donació de sang

Presentació de la campanya de donació de sang "La festa també dóna vida"
Presentació de la campanya

La Regidoria de Sanitat, encapçalada per Maria Llopis i el Centre de Transfusions, han organitzat una jornada de donació de sang que tindrà lloc a Benissa divendres que ve dia 19 de novembre, en la qual també col·laboraran la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2011 i l’Associació de Moros i Cristians.

En la presentació d’aquesta campanya han estat presents la regidora de Sanitat, Maria Llopis, el doctor Enrique Soriano, del Centre de Transfusions d’Alacant, Verónica Bertomeu, presidenta de l’Associació de Moros i Cristians i Pepe Fluxà, vicepresident de la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2011.

Sota el lema “La Festa també dóna vida”, s’ha volgut implicar a aquestes associacions festeres del municipi, de les quals formen part nombroses persones, per aconseguir el màxim nombre de donants.

La cita serà el dia 19 al Centre Social Bèrnia en horari de 17.00 a 21.30, i el que es pretén és fidelitzar nous donants i que es consciencie la població sobre la gran ajuda que poden oferir amb aquest gest.

Segons ha comentat el doctor Soriano, “En aquestes dates de nadal fa falta més sang perquè els donants habituals ja han fet totes les donacions que poden i no tenim a tots els donants disponibles. Per tant, en aquesta època hi ha una baixada en la recollida de sang”.

Maria Llopis ha animat a tots els veïns de Benissa perquè acudisquen eixe dia a la donació per així poder comptar amb noves col·laboracions. Per la seua banda, les associacions festeres s’han compromès a realitzar un esforç perquè tots els membres de les filaes i tots els festers, a més d’amics i familiars, acudisquen eixe dia a realitzar una donació.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?