General

Demà se celebra la jornada de donació de sang

La Regidora de sanitat, Maria Llopis, acompanyada de la Promotora del Centre de Transfusions d’Alacant, Inmaculada Orquín, del President de l’Associació de Moros i Cristians, Francisco Martínez i del Vicepresident de la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta, José David Ivars, han explicat en roda de premsa els detalls de la Jornada de donació de sang que tindrà lloc a Benissa divendres que ve dia 14 d’octubre.

Sota el lema “La festa també dóna vida”, per segon any consecutiu es pretén implicar les associacions festeres del municipi, de les quals formen part nombroses persones, per a aconseguir el màxim nombre de donants.

La cita serà el dia 14 als baixos del centre cultural en horari de 17 a 21 hores, i l’objectiu primordial és fidelitzar nous donants i conscienciar la població sobre la gran ajuda que poden oferir amb aquest gest.

Segons ha explicat Inmaculada Orquín, en la campanya del 2004 en aquest municipi es van obtenir 77 borses de sang i 33 nous donants, unes xifres satisfactòries per a una població com Benissa. Orquín també ha volgut recordar els requisits necessaris per a ser donant: pesar més de 50 kg i tindre més de 18 anys.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?