General

Benissa va obtindre l’any passat 28 nous donants de sang

Donants de sang
Donants de sang

La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Benissa ha fet balanç de les donacions de sang que s’han realitzat durant l’any 2010 al municipi. Segons les dades obtingudes, un total de 407 persones han donat sang a Benissa durant l’any passat, dels quals, 28 persones eren donants nous.

Les xifres mensuals han resultat les següents: gener (44), febrer (33), març (22), abril (21), maig (27), juny (22), juliol (26), agost (38), setembre (38), octubre (25), novembre (extraordinària solidària festers i moros i cristians ,72) i desembre (39).

La regidora de Sanitat, Maria Llopis, ha expressat la seua satisfacció i ha declarat “desitge donar les gràcies a totes les persones de Benissa que, de manera generosa han contribuït perquè, amb una mitjana de 30 donants, estiguem en la línia adequada per a aconseguir les 300 borses diàries que necessiten els hospitals de la nostra província”.

El Centre de Transfusions d’Alacant ha agraït la implicació i col·laboració del poble benisser amb uns resultats que han qualificat de “molt bons”. La propera donació tindrà lloc dijous que ve, 24 de febrer, al Centre Social Bèrnia de 17.30h a 20.45h.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?