General

Més de 300 persones passen pel “Passatge del Terror”, aconseguint 440 € que es reinvertiran per a acondicionar l’espai autogestionat del CAU

Els joves organitzadors de l'activitat "El passatge del terror"
Els joves organitzadors de l’activitat “El passatge del terror”

Una de les primeres inquietuds de l’actual Regidoria de Joventut va ser aconseguir una resposta dirigida als joves de Benissa que no saben on passar el seu temps lliure els caps de setmana. Així va néixer el CAU, una proposta per la qual l’Ajuntament de Benissa cedeix una àmplia sala situada als baixos del Casal del Jove perquè les interessades i interessats s’ho passen bé de la manera que desitgen, mitjançant activitats d’oci i de forma autogestionada, generant valors com la responsabilitat, compartir i la presa de decisions conjuntes, entre d’altres.

La primera proposta duta a terme per aquest grup de joves ha sigut molt exitosa, ja que el “Passatge del Terror” ha aconseguit que més de 300 persones participaren de la terrorífica activitat, recaptant 440 € que ara revertiran en el mobiliari del seu espai. I, de nou, mitjançant una activitat amb gran valor, utilitzant palets reciclats facilitats per Benissa Impuls, pintant-los i adquirint coixins i teles amb les quals tapissar els mobles, principalment sofàs.

Carol Ivars, regidora de Joventut, ha valorat “molt positivament” aquesta iniciativa, destacant “el gran compromís de la gent jove i un bon debut del CAU, que creant un grup de treball i amb un cost de 25 € han demostrat com ser autosuficients i, a més a més, aconseguint uns diners per a reinvertir en el seu oci i el seu espai”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?