General

Malestar a les xarxes socials pel nou carreró al Carrer Calp

El nou carreró entre l'Avinguda País Valencià i el Carrer Calp
El nou carreró entre l’Avinguda País Valencià i el Carrer Calp

Les xarxes socials bullen amb les obres que l’Ajuntament de Benissa està efectuant aquests dies a l’entrada del carrer Calp en tombar les cases en estat de ruïna i que van ser adquirides amb la intenció d’ampliar l’entrada des de l’Avinguda País Valencià, obres que finalment no s’han efectuat després que el Jutjat núm. 2 del Contenciós d’Alacant li donara la raó a la propietària de la casa que queda en peu en haver-se anul·lat el PGOU.

Les obres, que han comportat que s’òbriga un nou carreró cap a l’Avinguda entre la casa de la demandant i la resta, i que els operaris de l’ajuntament estan actualment empissant, han motivat comentaris a les xarxes socials sobre la seua falta de necessitat i malbaratament de diners públics.

Comentari a facebook sobre l'actuació al nou carreró

 


Comentaris a la notícia

maria francisca arlandis

Yo soc Maria Francisca Arlandis, la propietaria de la casa en cuestió. i vullc que tota Benissa siga coneixedora de que si el poble de Benissa, a dia de huí, no té el carrer Calp ampliat, ensanchat, pot agrair-liu, al Sr. Juan Bautista Roselló, el alcalde de tots els Benissers, el que juga amb els dinerets dels Benissers i Benisseres a la seua conveniensia, sense contar amb el reste de la gent ni pensar en el que es millor per este poble.
La meua opinió sobre este home es que després de tant de temps en el silló es creu que lo que ell pensa es "Palabra de Dios", i clar es rodeja de un equip, que l.apoya, i que pareix ser li contesta "te alabamos señor..."
Y tornant al tema que ens ocupa dir: que M. Fca. Arlandis y la seua familia sempre han estat dispostos a colaborar per a que la ampliasió del carrer Calp siga una realitat, pero no a cualquier preu, sino a través de una negosiasió JUSTA i no a traves de una expropiasió forsosa i un negosi inmobiliari per a uns cuants..
Seguira....


Voleu deixar un comentari a la notícia?