General

L’oposició reclama una ambulància 24 hores

“Comptem amb el millor servei SAMU de tota la comarca, després d’Ondara”.

Amb aquestes paraules el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló va pretendre fer callar les crítiques emeses pels portaveus del CIBE-Bloc i el PSPV, Isidor Mollà i Vicent Cabrera, respectivament, sobre les manques en matèria de transport sanitari que pateix el poble, encara que no ho va aconseguir.

La proposta duta a ple pel portaveu socialista, Vicent Cabrera, en què instava la corporació municipal a posar a la disposició dels ciutadans un servei 24 hores d’ambulàncies d’urgència finalment va ser aprovada per unanimitat.

En el transcurs de les intervencions el batle va comminar la regidora de sanitat, Maria Llopis, a dir el nombre d’incidències ateses per la Creu Roja de Calp a Benissa mentre va durar el conveni. La xifra ascendeix a 14 actuacions en 3 mesos.

El conveni subscrit entre l’Ajuntament de Benissa i la Creu Roja de Calp va finalitzar el passat 15 de setembre, ara Benissa compta amb el servei d’una unitat del SAMU de 9 hores a 23 hores, una qüestió que ha suscitat les crítiques dels partits de l’oposició en diverses ocasions i que com era d’esperar va ser presentada en el ple en forma de moció del PSPV de Benissa.

El portaveu dels socialistes, Vicent Cabrera, va denunciar que les ambulàncies d’urgències de la Conselleria de Sanitat destinades al sud de la comarca són insuficients per a atendre tots els casos que diàriament es presten en les poblacions de la comarca.

Una qüestió rebatuda pel batle qui va assegurar que Benissa és el municipi que millor assistència sanitària té segons la franja horària d’incidències.

Tots els grups també van aprovar una moció de solidaritat amb el periodista Juan Nieto, que el dilluns va ser amenaçat per l’alcaldessa de Parcent amb expulsar-lo del ple, i a favor de la llibertat d’expressió.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?