General

L’oposició de Benissa critica que el batle guanye 94.000 euros i abaixe els sous només un 5%

L’equip de govern de Benissa (PP i PSD) va aprovar en el ple del dimecres una rebaixa del 5% en els sous dels regidors i dels onze càrrecs de confiança. La proposta la va presentar d’urgència el batle, Juan Bautista Roselló, del PP. El PSPV va votar en contra i el CIBE-Bloc es va abstindre. Per als dos grups de l’oposició aquesta retallada del 5% es queda molt curta. El portaveu socialista, Vicent Cabrera, la va considerar “ridícula”. “És un brindis al sol i una mesura que el govern local ha pres per mala consciència”, va explicar ahir Cabrera, que va recordar que el batle mai ha predicat amb l’exemple pel que fa al seu sou.

Roselló és diputat provincial i delegat d’Arquitectura i, per això, ingressa uns 73.000 euros anuals. A més, segons Cabrera, en indemnitzacions per assistència a òrgans de govern rep de l’Ajuntament de Benissa uns 21.000 euros. El portaveu socialista va denunciar que aquests 94.000 euros que percep Roselló són “més del que guanya Zapatero”.

Mentre, el regidor del CIBE-Bloc Isidor Mollà va lamentar que el govern local rebutjara la proposta de la seua coalició de rebaixar els sous i indemnitzacions dels polítics en un 10%. Va sostindre que el nombre de regidors alliberats i d’assessors és excessiu i li ha suposat fins ara a l’ajuntament una despesa de 750.000 euros per any.

Aquest acord suposa que els regidors alliberats, Josefina Ivars, José María Serna, Francesc Xavier Tro i Paco Montagut, passen de cobrar 35.831 euros bruts a l’any a 34.124 euros. Així mateix, les dedicacions parcials de Maria Llopis i Raquel Soliveres canvien de 17.915 euros a 17.062 euros.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?