General

L’Institut Diocesà de Ciències Religioses de València obrirà una seu a Benissa

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari electrònic Ecclesia Digital el 8 de setembre de 2008:

L’Institut Diocesà de Ciències Religioses (IDCR) obrirà al curs 2008-2009 quatre noves seus, amb les quals en sumarà un total de trenta a la diòcesi de València.

Els quatre nous centres estan situats a les localitats de Bétera, Foios, Benissa i Ontinyent, on seran inaugurades, en la majoria dels casos, pel director de l’IDCR i bisbe auxiliar de València, monsenyor Esteban Escudero.

El prelat inaugurarà en primer lloc la seu de Bétera, el dia 13 d’octubre i, posteriorment, les de Foios, Benissa i Ontinyent, segons han indicat hui a l’agència AVAN fonts de l’institut.

L’Institut Diocesà compta amb seus a Ademús, Alberic, Alboraia, Alzira, Banyeres de Mariola, Benetússer, Càrcer, Xest, La Font de la Figuera, Quartell, Llíria, Massamagrell, Oliva, Ontinyent, Paterna, Pedreguer, Port de Sagunt, Requena, Riba-roja de Túria, Titagües, Villar del Arzobispo, Utiel i Xàtiva, a més de tres centres a València situats als carrers Trinitarios i a l’avinguda del Port, així com a la parròquia Sant Ángel Custodio.

En l’últim curs més d’un miler d’alumnes es va matricular en els diferents programes del centre, que imparteix la diplomatura en Ciències Religioses, a més de formació activa de laics en la participació de la vida pastoral de l’Església, segons les mateixes fonts.

Els matriculats que cursen la diplomatura estudien les assignatures troncals de Fe i Cultura, Sagrada Escriptura, Teologia Dogmàtica i Moral, desenvolupades al llarg de tres anys, a més d’una especialitat pastoral (AVAN).


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?