General

L’Escola Municipal de Música i Dansa “Javier Santacreu” es prepara per al pròxim curs: el 13 de maig obri matrícules

Foto d'arxiu de l'Escola de Música i Dansa

L’Escola Municipal de Música i Dansa “Javier Santacreu” ja es prepara per al pròxim curs 2024-2025. Dilluns que ve 13 de maig s’inicia el període de matriculació que s’estendrà fins al 12 de juliol.

L’oferta musical de l’escola és molt àmplia, amb fins a 18 instruments diferents. Al piano, percussió, violí, flauta, oboé, clarinet, fagot, saxofon, dolçaina, trompeta, trombó, bombardí, tuba, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, ukelele, bandúrria, llaüt i mandolina.

A més, els alumnes compten amb classes de Llenguatge Musical i Harmonia i Anàlisi. Però a més, hi ha diferents grups com el Cor, la Banda Juvenil, l’Orquestra, el Grup de Guitarres o la Colla de Dolçaines i Tabals.

I perquè els més xicotets es comencen a introduir en l’apassionant món de la música, des dels 4 anys es poden apuntar a les classes d’iniciació musical.

Tota l’oferta formativa en música la poden gaudir menuts i adults per només 22 € per assignatura i mes.

Quant a l’oferta formativa en dansa, l’Escola Municipal ofereix classes de Dansa Clàssica (Ballet) i Dansa Contemporània des dels 4 anys (31 € / mes), Dansa Urbana des dels 4 anys (22 € / mes) i Danses Populars (11 € / mes).

Les inscripcions estaran obertes fins al 12 de juliol, en primera convocatòria, i del 2 al 13 de setembre, en segona, i es poden realitzar en línia, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Benissa, o de manera presencial en la Secretaria de l’Escola de dilluns a divendres de 16.00 a 21.00 hores.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?