General

S’obri el termini de matriculació per a l’Escola Municipal de Música i Dansa “Javier Santacreu”

L'escola de música de Benissa
L’escola de música de Benissa

L’Escola Municipal de Música i Dansa “Javier Santacreu” de Benissa està tancant el curs 2018/2019 amb tot un seguit d’actuacions musicals, com ara l’audició general de l’alumnat de música, la d’alumnes de fi de grau, i també les danses populars. Han tingut lloc la primera setmana de juny, i estaran seguides d’altres com la de Ballet, el dia 21 de juny, a les 19h al Centre Cultural. Alhora que tanquen el curs, s’obri el període de matrícula: fins al 28 de juny, i del 3 al 27 de setembre.

LA INICIACIÓ MUSICAL A L’ESCOLA MUNICIPAL

Cal destacar les activitats extraescolars recentment oferides als xiquets i xiquetes de primària a les instal·lacions de l’escola (la nova AULA KODÁLY d’iniciació musical). Al voltant d’un centenar d’alumnes de 4 i 5 anys han gaudit d’una mostra d’allò que és la manera d’entendre la iniciació en l’educació musical des de l’escola. Tanmateix, informen que es farà una xerrada informativa per a totes les persones interessades on s’explicarà en què consisteix una bona iniciació musical, quin és el mètode d’ensenyament que s’ofereix a l’escola municipal, com s’apliquen les noves tecnologies a les classes…i resoldre qualsevol dubte sobre la manera d’educar musicalment als més joves.

La xerrada tindrà lloc aquest dijous dia 13 a les 19.30h a l’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA I DANSA (AULA KODÁLY). Per a qualsevol informació o aclariment sobre les matrícules es pot telefonar al 965732226, en horari de 16.00 a 20.30.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?